تنبلی چشم

تنبلی چشم

تنبلی چشم

 

برخی از مشکلات بینایی اگر به موقع انهارا  تشخیص ندهند و تحت درمان قرار نگیرند، درمان آن در سنین بالاتر سخت تر میشود و یا حتی گاهی اصلا  امکان پذیر نیست. تنبلی از جمله این بیماری هاست که اگر تا 6 ماهگی تشخیص داده نشود، کودکتان امکان دارد در ادامه ی  روند رشد چشم او با مشکلات بینایی مواجه شود .

 

تنبلی چشم در کودکان

مراحل رشد و تکامل بینایی کودک  از دوران تولد نوزاد تا سنین  ده سالگی  نیز ادامه دارد؛ مقدار زیادی از  رشد کودک تا سه سالگی  تکمیل  می‌شود و کودک در این مدت قادر است که  رنگ، اشیاء و اشکال را به وضوح ببیند، اما تمام این دوره‌ی ده ساله در تکامل دستگاه بینایی و چشم  کودک نقش دارد. در این دوران، عوامل بیرونی و درونی  نیز می‌توانند رشد دستگاه بینایی را با مشکل همراه سازند.

تنبلی چشم جز  یکی از شایع‌ترین علت نابینایی در افراد زیر ۲۰ سال است. این امار به والدین گوشزد می‌کند که بیماری تنبلی چشم در بین گروه سنی ۴ تا ۶ سال بسیار رایج است.

 

علایم تنبلی در کودکان

تنبلی چشم بیش‌تر اوقات در سنین زیر ۶ سال ایجاد می‌شود. تشخیص آن توسط والدین با علائمی که کودک به او میگوید مثل  سردرد، خستگی و ضعف چشم‌هایش می‌شوند، صورت می‌گیرد. اما در بعضر از مواقع این بیماری بدون علامت است و کودک هیچ‌گونه علامتی را ندارد .همیشه راهی برای تشخیص بیماری وجود دارد و تنبلی چشم نیز به تشخیص سریع والدین بستگی دارد .

این که کودک هنگامی که تلویزیون را تماشا میکند ، مرتب سرش را می‌چرخاند،  در بیش‌تر مواقع چشم‌هایش را تنگ می‌کند، چشم خود را زیاد مالش می‌دهد و گاهی اوقات یکی از چشم‌هایش را نیز  می‌پوشاند، از ریاضی فرار میکند ، خیلی به ورزش کردن تمایل  نشان نمیدهد  همچنین  نسبت به هم سن‌های خود در خواندن تأخیر  و در نوشتن  نیز مشکل دارد و بطور کلی دقت کردن بر روی یک کار برایش سخت و دشوار میشود .از جمله علائمی هستند که والدین با برسی کودک میتواند به راحتی متوجه شود .

 

اگر کودکم به تنبلی چشم دچار شد چه کنم؟

اگر به کودک خود مشکوک شدید که بیماری تنبلی چشم را دارد یا نه حتما از یک پزشک مشاوره بگیرید که دکتر جان بهترین چشم پزشکان ایران را به شما معرفی میکند و شما میتوانید بصورت انلاین با پزشک گفتگو و مشاوره داشته باشید .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/2tmi
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.