علت های درد قفسه ی سینه

علت های درد قفسه ی سینه

انواع درد قفسه سینه و علت ها ی آن

بیماری عروق کرونر (Coronary Artery Disease (CAD))

علت های درد قفسه ی سینه زیاد است اولین علت ان ممکن است مربوطه به بیماری عروق کرونر باشد .بیماری عروق کرونر باعث بسته شدن رگهای خون میشود و فرایند اکسیژن رسانی  را به عضله قلب کاهش میدهد که به دردی معروف است و به ان آنژین میگویند .آنژین فقط یکی از علائم بیماری قلبی است ولی باعث آسیب دائمی به قلب نمیشود فقط هشدار میدهد که در قلب مشکلی به وجود امده و اگر انرا رفع نکنید دچا رحمله ی قلبی میشوید .امکان دارد با استراحت کردن درد کاهش یابد اما بروز حمله ی احتمالی نیز است بهتر است که از یکی از بهترین پزشکان قلب مشاوره بگیرید که در اپلیکیشن دکتر جان عضو هستند .

 

انفارکتوس میوکارد (حمله‌ی قلبی) از دیگر عواملی است که منجر به  ایجاد درد قفسه‌ی سینه نیز  می‌شود. در این صورت، بیمار باید تحت درمان قرار بگیرد. در این بیماری جریان خون از طریق رگ‌های خونی نیز  کاهش می‌یابد. که به سلول‎ها اکسیژن کافی نمیرسد وباعث میشود که سلول بمیرد پس این درد با حمله‌ی قلبی نیز همراه است .

مشکلات ریه و  تنفس هم میتوانند درد را در قفسه ی سینه به وجود اورند که از مهم ترین انها به عوامل زیر میتوان اشاره کرد:

 

پلوریت

که به آن پلورال نیز میگویند  با التهاب و سوزش ریه ها و قفسه ی سینه همراه است که در هنگام نفس کشیدن شما سرفه و عطسه و یااحساس درد شدید خواهید داشت این بیماری قسمتی از بدن بنام پلور را تحت تاثیر قرار میدهد که لایه ی نازکی است که ریه ها را میپوشاند زمانی که نفس میکشید پلور از سابیده شدن ریه ها در برابر دیواره ی حفره سینه جلوگیری میکند .

 

ذات‌الریه

به ذات‌الریه آبسه‌ی ریه نیز میگویند . این عفونت‎های ریه می‎توانند باعث ایجاد پلوریت و انواع دیگر درد قفسه‌ی سینه –مانند درد های عمیق- در آن شوند. ذات‌الریه یک عفونت ریوی  است که می‎تواند باعث دردهای  خفیف تا شدید قفسه‌ی سینه نیز شود. این بیماری اغلب بصورت ناگهانی نیز بروز می‎کند و باعث ایجاد  تب، لرز و سرفه از مجاری تنفسی نیز می‎شود. که در این صورت کیسه‎های هوا با عفونت پر میشوند. و باعث اختلال در جریان خون می‌شود  که نتیجه ی آن فاقد ماندن ریه‎ها  از اکسیژن است .  احتمال ابتلا به ذات الریه در نوزادان، کودکان و افراد مسن بالای 65 سال بیش‌تر است. چون سیستم ایمنی انها ضعیف است و توانایی مقابله با این بیماری را ندارد .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/x0oz
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.