مواد غذایی تاثیر در سقط جنین

مواد غذایی تاثیر در سقط جنین

مواد غذایی تاثیر در سقط جنین

خوردن گوشت نیم‌پز، خام و فرآوری شده

مواد غذایی تاثیر در سقط جنین  زیاد اند. همانگونه که میدانید مواد غذایی در سقط نیز تاثیر دارند .خوردن گوشت نیم‌پز یا خام، خطر ابتلا به عفونت‌های باکتریایی و انگلی، از جمله توکسوپلاسما، E. Coli ، لیستریا و سالمونلا را افزایش می‌دهد. اين باکتری‌ها سلامت جنین را تهدید میکنند و منجر به زایمان زودرس یا بیماری‌های عصبی شدید، مثل ناتوانی ذهنی، کوری و صرع میشوند  ‌د. بیشتر باکتری‌ها در سطح قطعات گوشتی  نیز یافت می‌شوند،  اما برخی باکتری‌ها هم ممکن است در داخل فیبرهای عضلانی باقی بمانند.                          .
مصرف گوشت گاو و گوشت گوسفند، بعد از پخت‌وپز مناسب و كافي، بی‌خطر است. گوشت خرد شده، مانند خلال گوشت، همبرگر و  گوشت چرخ کرده و گوشت خوک و مرغ را هرگز نباید به صورت خام یا نیم‌پز مصرف کنید . سوسیس نیز از مواد غذایی خطرناک در بارداری است. این نوع گوشت‌ها ممکن است به باکتری‌های مختلفی آلوده شوند. پس زنان باردار نباید فرآورده‌های گوشتی فرآوری‌شده را مصرف كنند؛ مگر آن‌ كه آن‌ها را با حرارت بالا و به طور كامل بپزند.

در صورت نیاز مشاوره ی انلاین دکتر جان را فراموش نکنید .

 

تخم مرغ خام  مصرف نکنید

تخم‌مرغ‌ خام این قابليت را دارد که  آلوده شود  با باکتری سالمونلا. علائم عفونت سالمونلا معمولاً فقط در مادر مشاهده مشود و شامل تب، حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی معده و اسهال می‌شود. با این وجود در موارد نادر، این عفونت ممکن است باعث ایجاد گرفتگی در رحم، زایمان زودرس، سخت‌زايي و یا سقط جنین شوند.
مواد غذایی که حاوی تخم‌مرغ خام هستندمثل سس مایونز سس هلندی کیک بستنی
بیش‌تر محصولات تجاری که حاوی تخم‌مرغ خام هستند، با تخم‌مرغ پاستوریزه توليد می‌شوند و مصرف آن‌ها در دوران بارداری نیز بی‌خطر است. با این حال، حتماً همیشه برچسب فرآورده‌ها را بخوانید تا از بی‌خطر بودن آن‌ها مطمئن شوید. در دوران بارداری باید تخم‌مرغ را به طور کاملبپزید  و ترجیحاً از تخم مرغ تمیز و بسته‌بندی‌شده استفاده  کنید .

 

در مصرف گوشت حیوانی زیاده روی نکنید

گوشت‌های حیوانی مختلف، منبع خوبی از مواد مغذی هستند که تنوع زیادی دارند که شامل آهن، ویتامین B12، ویتامین A و مس می‌شود. این‌ها همه برای مادر و فرزندش مفيدند. خوردن بیش از حد ویتامین A حيواني و ويتامين A سنتزی، توصيه نمي‌شود  زيرا مقدار بیش از حد این ویتامین و همچنین مس در بدن که  ممکن است باعث نقایص هنگام تولد و مسمومیت کبدی شود. بنابراین‌، زنان باردار نباید بیش از یک بار در هفته گوشت حیوانی بخورند.

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/dcsg
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.