تبلی چشم در بزرگسالی

تبلی چشم در بزرگسالی

تبلی چشم در بزرگسالی

تبلی چشم در بزرگسالی هم اتفاق میوفتد.اغلب ما فکر میکنیم که تنبلی چشم فقط برای کودکان است که علت انرا رشد غیرطبیعی بینایی کودک در اوایل زندگی اش میدانند .بیماری تنبلی چشم مشکلات بینایی زیادی را ایجاد میکند .تنلی چشم برخلاف تصور عام فقطط مختص کودکان نیست و شامل بزرگسالان نیز میشود

 

 بیماری تنبلی چشم در بزرگسالان

بیماری تنبلی چشم به معنی کاهش یافتن بینایی بدون پدید امدن علائم ظاهری در چشم که در بیشتر مواقع قابل درمان است .تنبلی چشم جز شایع ترین علت های ضعف بینایی در یکی از چشم ها و یا حتی درهردو .که شمال تمام رده های سنی نیز میشود .

در بیماری تنبلی چشم، همان‌طور که از اسم آن معلوم است، یکی از چشم‌ها در ارسال تصاویر به مغز با اختلال و مشکل  مواجه است. زمانی که مغز متوجه این اختلال می‌شود، فعالیت این چشم را خاموش میکند و تصاویر را فقط از چشم سالم دریافت می‌کند.

به بیان دیگر بیماری تنبلی چشم را می‌توان عدم هماهنگی بین دو چشم در دیدن تصاویررا بیان کرد . یک چشم که به دلیل مشکلات بینایی  که درمان‌نشده است ، تصاویر را تار و کدرمیبیند  وچشم  دیگر آن‌ها را واضح و دقیق می‌بیند. مغز متوجه تفاوت این دو تصویر نیز میشود و راه ارسال تصاویر از چشم تنبل را مسدود می‌کند. این اتفاق در طولانی مدت باعث بروز بیماری‌های دیگرنیز  می‌شود.خطر ابتلا به این بیماری اینگونه است که هر فرد تا سن 40سالگی در معرض ابتلا به این بیماری است .

 

علت تنبلی چشم در بزرگسالان چیست

شايع‌ترين علت تنبلي چشم، انحراف چشم است و کمترین علت آن ناهماهنگی شماره های چشم است . همچنین، گاهی اوقات ممکن است که علت تنبلی چشم ترکیبی از این دو مورد نیزباشد. تنبلی چشم می‌تواند بر اثر مشکلات عضلات چشم، اختلال در عصب انتقال‌دهنده‌ی اطلاعات به عضلات یا مرکز کنترل در مغز، ژنتیک، داشتن بیماری‌های چشمی عمومی یا آسیب دیدگی چشم ایجاد شود. علاوه بر این موارد، تنبلی چشم بر اثر انحراف چشم درمان‌نشده، دوبینی، عیوب انکساری، آستیگماتیسم، نزدیک‌بینی، دوربینی، افتادگی پلک، آب مروارید، کدورت قرنیه و … نیز به وجود می‌آید.

برای اینکه از ابتلا به این بیماری بتوانید جلوگیری کنید باید به طور مرتب توسط یک متخصص چشم برسی شوید .شما بهترین بهترین متخصصان چشم پزشکی را از دکتر جان پیدا کنید .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/q80i
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.