انفارکتوس قلب

 انفارکتوس قلب

 انفارکتوس قلب

انفارکتوس قلب یکی از بیماری های قلبی است . امروزه بیماری های قلب و عروق عمده ترین و شایع ترین علل مرگ و میر محسوب می شوند. طبق برآوردهای سازمان جهانی بهداشت تا سال۲۰۲۰ بیماری کرونر قلب وسکته مغزی به ترتیب اولین و چهارمین علت مرگ ومیر خواهند شد.باید بدانید که اگر یک عضو نزدیک خانواده مانند پدر، مادر، خواهر، برادر بیماری قلبی داشته یا دارد شما  نیزدر معرض خطر بالای  این بیماری قرار دارید. در صورت داشتن بیماری قلبی حتمن به یک متخصص قلب مراجعه کنید ویا میتواینید از طریق اپلیکیشن دکتر جان با یکی از بهترین متخصصان قلب مشورت کرده و از راهکار های او مطلع شوید .

 

انفارکتوس قلب:

 

حمله ی قلبی هنگامی بروز می کندکه یک یا چند شریان کرونری یا شاخه های  آنها مسدود شود و در نتیجه  خون نتواند به عضله قلب برسد. بدون اکسیژن و مواد مغذی عضله  قلبی می میرد(انفارکتوس عضله ی قلب)علت شایع  حمله ی قلبی تشکیل تدریجی  لخته ی خون (ترومبوز) روی یک توده ی اترواسکلروزی (اتروما) است که قبلا به طور نسبی رگ رامسدود کرده است وقتی رگ کاملا مسدود شد,جریان خون قلب به سرعت متوقف می شود.

 

عضله ی مرده و آسیب دیده ای که در اثر حمله ی قلبی باقی می ماندباعث میشود قلب بخشی از کارایی خود را از دست بدهد,زیرامیزان خونی که قلب تلمبه می کند به انقباض عضلانی وابسته است.هنگامی که بیش از 50 درصد عضله قلب از بین  برود به علت آثارنامطلوب حملات قلبی یا انفارکتوس جدید, شوک و مرگ پدید می آیدزیرا قلب نمی تواند برای حفظ حیات خود خون کافی را فراهم کند.

 

علائم سکته قلبی:

۱.احساس ناراحتی در قفسه‌ی سینه ۲.تهوع سوءِهاضمه ۳.دردی که تا بازوها انتشار پیدا می‌‌کند ۴.سرگیجه ۵.فَک درد۶.خستگی سریع ٧.خر‌وپف۸.تعریق۹.سرفه‌١٠. تورم درپا١١.ضربان قلب نامنظم

اقدامات اولیه در حمله قلبی:بیمار در حالتی قراردهید که کمترین درد را داشته باشد.لازم است که بیمار را بنشانید و پا را بالاتر از سطح قلب نگه دارید. لباسهای اطراف گردن را باز کنید و در حالت شل نگه دارید.

 

اگردارای مشکل قلبی هستید این موارد را رعایت کنید  :

از رفتن به مکان های شلوغ خودداری کنید و به مکان های شلوغ نروید .

از بلند کردن اجسام سنگین (سنگین تر از 5kg ) پرهیزکنید.

ورزش های سبک را حتمامدنظرداشته باشید.

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/yhjh
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.