پیرچشمی

پیرچشمی

پیرچشمی

علت ابتلا به پیرچشمی

با افزایش سن افراد ، انعطاف‌پذیری و قدرت تطابق عدسی چشم کاهش می‌یابد. همچنین، عضلاتی از چشم که وظیفه‌ی تطابق را بر عهده دارند،نیز  ضعیف می‌شوند.  به همین جهت، شما به تدریج برای مشاهده‌ی فاصله‌ی نزدیک دچار مشکل می‌شوید؛ برای مثال، ممکن است هنگام مطالعه، خیاطی یا کار با رایانه و تلفن همراه، تصاویر را ناواضح و درهم ببینید و ناچار شوید برای دید بهتر، از اجسام فاصله بگیرید. این اختلال گاهی با دوربینی اشتباه گرفته می‌شود، اما باید بدانید که این دو متفاوت هستند و باید توسط پزشک متخصص، تشخیص داده شوند.

 

عوامل خطر ابتلا به پیرچشمی

با افزایش سن افراد پوسته ی عدسی چشم آنها ضخیم میشود اما عواملی نیز وجود دارند که که ابتلا به این بیماری را افزایش میدهند .از جمله ی این عوامل موارد زیر را شامل میشود :

  • عیوب انکساری چشم (به ویژه دوربینی)
  • اشتغال به شغل‌هایی که به طور مداوم به دید دقیق نیاز دارند
  • دیابت
  • فشارخون بالا
  • تغذیه‌ی نامناسب
  • مصرف برخی داروها
  • بی‌خوابی بیش از حد
  • آسیب‌های چشمی

پیرچشمی از حدود سن ۴۰ تا ۵۰ سالگی شروع میشود و تا سن  ۵۵سالگی پیشرفت می‌کند. حتی اگر شما سابقه‌ی مشکلات بینایی را  نداشته باشید، باز هم  امکان دارد که به پیرچشمی دچار شوید قابل به ذکر است که افراد دوربین احتمالاً زودتر به این اختلال دچار می‌شوند.

 

چطور از ابتلا به این اختلال  جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از اینکه به پیرچشمی دچار نشوید باید شما خواب کافی را داشته باشید مصرف سبزیجات را درصدر غذاهای مصرفی خود قرار دهید از عینک افتابی استفاده کنید و از مصرف سیگار و دخانیات خود داری کنید .

درمان پیر چشمی

تااکنون درمان خاصی ار برای این عارضه پیشنهاد نشده است ولی راه حل هایی برای کاهش مشکلاتی که این اختلال ایجاد میکند آمده است که از جمله ی آنها استفاده از عینک و لنز های تماسی و در اخرین مرحله جراحی های چشمی است .به یاد داشته باشید که شما نمیتوانید بدون اطلاع پزشک از این لنز ها یا عینک ها استفاده کنید و حتما باید قبل از این کار با یک متخصص چشم مشاوره داشته باشید که میتوانید برای این کار از تیم متخصصین چشم دکتر جان کمک بگیرید .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/kydp
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.