اختلال پر اشتهایی عصبی

 اختلال پر اشتهایی عصبی

 اختلال پر اشتهایی عصبی

اختلال پر اشتهایی عصبی که این اختلال از شایع ترین اختلال های موجود است. که از بی اشتهایی عصبی شایع تر است . شیوع این اختلال بین 2تا4درصد از زن های جوان است .در زنان این اختلال بسیار شایع تر از مردان است . سن شروع این اختلال در دوران نوجوانی و دیر تر از سن شروع بی اشتهایی عصبی است .

 

علت پراشتهایی عصبی

 

عوامل  زیستی

همانگونه که میدانید دارو های ضدافسردگی برای بیماران مبتلا به پراشتهایی عصبی مفید واقع شده است. و باید بدانید که سرتونین با احساس سیری رابطه ی مستقیم دارد و باعث احساس سیری میشود . سرتونین ونوراپی نفرین در به وجود امدن این اختلال  دخیل اند.

 

عوامل اجتماعی

بیمارانی که به این اختلال دچار هستند درست مانند بیماران مبتلا به بی اشتهایی عصبی افراد بلند پروازی هستند و در واکنش به فشار های اجتماعی و اخلاقی لاغر میشوند . افرادی که به اختلال بی اشتهای عصبی مبتلا هستند در افسرده هستند و یا در خانواده هایی بدنیا امده اند که افسردگی زیاد است . به والدین این افراد بی توجه و طرد کننده میگویند .

 

عوامل روان_شناختی

افراد مبتلا به این اختلال نیز مانند بی اشتهایی عصبی در دوران نوجوانی نمیتوانند با بقیه ارتباط برقرا کنند ولی بیمارانی که به پراشتهایی عصبی دچار هستند معاشرتی و خشمگین ترنسبت به  بیمارن بی اشتهایی عصبی است .اعتیاد به الکل، دزدی از فروشگاه ها و رفتار های بی ثباتی هیجانی مثل اقدام به خودکشی با اختلال پراشتهایی عصبی ارتباط دارد. در این اختلال غذا خوردن کنترل نمیشود و به راحتی میتوان این اختلال را پیدا کرد و درخواست کمک کرد .

برای درمان این اختلال فرد درمانگر سریع تر از اختلال بی اشتهایی عصبی برای درمان اقدام میکند زیرا درباره ی درمان ان تحقیقات بیشتری شده است و دوم اینکه درمان این اختلال به روان شناختی ارتباط دارد و نوعی از رفتار درمانی است .

برای مشاوره بایکی از بهترین روانپزشکان ایران میتوانید از طریق اپلیکیشن دکتر جان اقدام کنید و از راهنمایی ها و راهکار های او مطلع شوید .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/075s
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.