عوامل خطرساز اختلال افسردگی مداوم

عوامل خطرساز اختلال افسردگی مداوم

 

عوامل خطرساز اختلال افسردگی مداوم متعدد است . در اختلال افسردگی مداوم  به دلیل خطراتی که برای فرد ایجاد میشود بایدانها را  بدانید و از انها جلوگیری کنید. درصورتی که به این اختلال  دچار شدید  نسبت به درمان خود سریعا اقدام کنید .

فرد مبتلا به این اختلال باید به روانپزشک مراجعه کند . همچنین افرادمیتوانید از طریق اپلیکیشن دکتر جان از روانپزشک مورد نظر خود به صورت غیر حضوری و انلاین مشاوره ی پزشکی را دریافت کنند .

 

عوامل خطرساز اختلال افسردگی مداوم عبارتند از:

تغیرات خلق وخویی: با تغییرات خلق و خو در افراد زمینه را برای بروزو پدید امدن  افسردگی در  انها بیشتر میکند و یا ممکن است داشتن اختلالاتی مثل اختلال اضطراب باعث پدید اوردن این افسردگی شود.

تغییرات محیطی: تغییرات محیطی که بر روی این افسردگی تاثیر میگذارد این است که ممکن است فرد در کوکی پدر یا مادر خود را از دست داده باشد و یا والدین او جدا شده باشند.

ژنتیکی و فیزیولوژی: در مقایسه ی این اختلال با اختلال افسردگی اساسی افراد مبتلا به این اختلال در خویشاوندان درجه اول انها افسردگی مداوم بیشتر دیده شده است یعنی ممکن است امری ژنتیکی نیز باشد .

در افسردگی مداوم چند منطقه از مغز دران دخیل اند :این قسمت ها شامل  قشر پیش پیشانی ، شکنج کمر بند قدامی، بادامه و هیپوکامپ .

 

پیامد های کارکردی افسردگی مداوم چیست؟

این نوع افسردگی در عملکرد های اجتماعی و شغلی فرد  تاثیرات زیاد یا زیادتری  نسبت به اختلال افسردگی اساسی دارد.

 

تشخیص افتراقی افسردگی

اگر فرد ملاک های افسردگی اساسی را داشته باشد دوره ی فرد تشخیص میشود . اگر فرد افسردگی اساسی او بیش از دوسال ادامه داشته باشد افسردگی مداوم را برای او تشخیص میدهند و اگر فرد طی مدت دوسال افسردگی اساسی نداشته باشد افسردگی خالص را برای او تشخیص میدهند .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/1fnh
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.