علائم فیبروم

علائم فیبروم

علائم فیبروم

علائم فیبروم چگونه است ؟

اگرشما در رحم خود  فیبروم داشته باشید ، ممکن است یک یا چند مورد از علائم زیر در شما ایجاد شود:

 

خون‌ریزی‌های شدید و یا عادات ماهیانه ی بسیار دردناک

در صورتی که فیبروم رحمی از نوع ساب موکوزال  ویا داخل جلدی باشد، علاوه بر این که دوره‌ی قاعدگی شما نیز طولانی‌تر می‌شود، میزان خون‌ریزی و درد شکمی آن بسیار بیش‌تر می‌شود.

 

خون‌ریزی‌های نامنظم و بین‌ دوره‌ای

برخی از انواع فیبروم‌ها باعث  میشوند که چرخه‌ی طبیعی قاعدگی بهم بخورد  . بنابراین ممکن است در بین دوره‌های قاعدگی با لکه‌بینی یا خون‌ریزی مواجه شوید.

 

احساس فشار، درد و یا سنگینی در قسمت پایینی شکم

درد ناشی از فیبروم به نوع آن نیز بستگی دارد. در صورتی که  نوع فیبروم، ساب موکوزال باشد، باعث ایجاد حس درد در ناحیه‌ی لگنی نیز  می‌شود. اما در صورتی که خارج رحمی باشد، در ناحیه‌ی کمر حس درد را ایجاد می‌کند. همچنین در صورت بزرگ بودن فیبروم، چیزی در قسمت پایینی شکم شما سنگینی می‌کند که یکی از علائم فیبروم است.

 

بزرگ شدن شکم یا رحم

فیبروم به رشد کردن غیرطبیعی بافت رحم گفته می‌شود. بنابراین در این شرایط، رحم از حالت طبیعی خود بزرگ‌تر می‌شود. اما اگر فیبروم نیز به مقدارزیادی رشد کرده باشد، به شکم فشار وارد میکند و باعث بزرگ‌شدن آن نیز می‌شود.

 

یبوست

در صورتی که فیبروم رحمی در قسمت پشتی رحمتان جای گرفته باشد، به روده‌‌ی شما فشار می‌آورد. در نتیجه، به روده اجازه‌ی داشتن حرکات نرمال را نمی‌دهد و باعث ایجاد یبوست  در شما می‌شود.

 

سقط جنین یا نازایی

بسته به نوع فیبروم رحمی که فرد به آن نیز  دچار است، امکان سقط جنین یا نازایی را به وجود می اورد .در صورتی که فیبروم مانع رسیدن اسپرم به تخمک شود، باعث نازایی می‌شود. اما سقط جنین ممکن است، بسته به نوع فیبروم و محلی که در ان قرار گرفته است باشد . بعنوان مثال ممکن است فیبروم مانع رشد طبیعی جنین یا لانه‌گزینی جنین تازه تشکیل‌شده در رحم شود. فیبروم نیز  می‌تواند از قرارگیری صحیح جنین در رحم نیز جلوگیری میکند و یا حتی مجرای زایمان را مسدود کند و خروج جنین از بدن مادر را دشوار سازد. بنابراین درصورت ابتلا به فیبروم، سریعاً در صدد درمان یا جراحی آن اقدام کنید تا برای بارداری شما مشکلی به وجود نیاورد.

همانگونه که میدانید پیشگیری بهتر از درمان است و شما هنگامی که تشخیص دادید که ممکن است به مشکل خاصی مبتلا شده باشید بهتر است از مشاوره ی پزشکی دکتر جان استفاده کنید تا پزشک مربوطه شما را راهنمایی کند .

مشاوره آنلاین با پزشکان متخصص ما در اپ دکترجان : لینک دانلود اپلیکیشن
لینک کوتاه :https://www.doctorjaan.com/u1eo
جهت مشاهده توصیه های پزشکان دکترجان ، پیج دکترجان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . جهت دنبال کردن فقط کافیه بروی نام فضای مورد نظر کلیک نمایید:

1-اینستا      2-فیسبوک      3-توییتر      4-آپارات      5-یوتیوب      6-لینکدین

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.